Kontakt

Vill du veta mer om produkterna och kanske vill bli återförsäljare? Kontakta oss i formuläret nedan om du inte hittar svaret bland de vanligast frågorna.

kontakta oss

Tack för att du hör av dig! Vi svarar inom en arbetsdag, men oftast fortare. Mailar du på helgen så svarar vi nästa arbetsdag.
Följ oss

Namn(Obligatoriskt)

Vanliga frågor

Vad kostar frakten?

Leveranser inom sverige kostar 39 kr i fraktkostnad. Leveranser till utlandet visas i Kassan och varierar i pris beroende på vilket land man beställer ifrån.

Vi packar och skickar din order inom 1-2 arbetsdagar. Postnord behöver därefter cirka 1-3 arbetsdagar för att leverera paketet beroende på var du bor
Vi har 30 dagars ångerrätt, vilket är dubbelt så mycket som distans- och hemförförsäljningslagen rekommenderar. Kontakta oss alltid via e-post för att anmäla att du vill ångra ditt köp och få den aktuella returadressen med instruktioner. Efter att du returnerat varan så kontrolleras att varan med ask och tillbehör är i oanvänt skick, och därefter betalas varurvärdet tillbaka. Det åligger dig som kund att ombesörja och bekosta returfrakten till oss.
Så länge paketet inte har blivit ivägskickat så kan vi stoppa leveransen. Kontakta oss via e-post. Skulle du vara för sent ute så gör du en retur när varan har anlänt. Ta i kontakt med oss för aktuell returadress. Tänk på att returnera varan i obrukat skick. Det är alltid billigast för dig att returnera paketet själv istället för att låta det ligga kvar på utlämningsstället outlöst.
Ja, det kan du. Begränsningen kan vara att betalsättet inte fungerar med ett specifikt land. Generellt sett gäller: ”Går det att betala så kan vi leverera”. Fungerar inte betalsättet i webshoppen så kan du beställa via e-mail. Vi skickar då en faktura som du betalar i förskott. Du kan välja att betala i svenska kronor, Euro eller US Dollar. Ange ditt namn, adress, och vad du vill köpa för vara i ditt e-mail.
Kontakta oss i kontaktformuläret nedan, vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Du kan också maila direkt till potpaws@sveto.biz